Tuesday, March 6, 2012

Outing Bikerz

Dah lame rasenyer saye tak join outing fotografi kat mane-mane, terbaru 03hb mac 2012 saye join outing nie atas ajakan rakan sepejuangan saye iaitu Midee Putra. Outing nie diadakan di sekitar kawasan Pusat Sukan Air, Presint 6 berhampiran dengan Hotel Pullman Putrajaya.

Outing nie tak ramai pun yang join cume rakan terdekat dan yang kelapangan je. Model dan motosikal besar nie didatangkan dari kuala lumpur. Model nie name FB dia Yumie Hanis nak tau lagi leh cari kat fb dan tambah rakan. Motosikal nie pulak kepunyaan encik Fazmi Mat Derus dari Megalifestyle Motorcycle. Kalau terase nak pakai moto besar nie boleh la jenguk ke kedai beliau di area sungai way berhadapan dengan Lebuhraya Persekutuan.













Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...