Thursday, December 8, 2011

P o s t - W e d d i n g - L i n d a & H a n i f

Nie gambo photoshoot post-wedding saye buat pada november lepas. Lokasi sekitar putrajaya tapi lokasi utama kat taman saujana hijau, presint 11. Lokasi memang hijau dan damai tapi mase buat photoshoot tu hari hujan, agak spoil gak la. Alhamdulillah... lepas hujan je, semua berjalan lancar tanpa sebarang halangan cume part last sekali mase kat area pullman hotel saye dihalau dengan pok guard yang agak kurang adab. Untuk makluman kepada yang tak tau, orang awam boleh berlegar2 kat area situ sampai pukul 7malam je, lebih dari tu akan dihalau dengan gaya biadap. Perghh... memey tak boleh blah dengan muke pok guard tu. Budi bahasa kan budaya kite, mungkin dia separa beruk kot tu yang tak tau cara nak tegur orang dengan penuh hemah. Akhir citer.. layan la baper gambo saye shoot nie, kalau berminat nak abadikan kenangan terindah anda untuk dipotretkan boleh hubungi saye. 






Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...